Verwen je voetjes voor het goede doel

Twee vliegen in een klap!

Zaterdag 27 september is het Burendag, DE GOEDE DOELEN DAG !

Op deze dag openen meer dan 100 voetreflexPlus™ praktijken hun deuren met als doel het vak voetreflexPlus™ massage beter en bekent te maken bij het grote publiek. Om dit te realiseren én om iets goed te doen voor de samenleving hebben zij een landelijke actie gekoppeld aan een goed doel.

Hoe werkt het ?

Op deze actiedag kun je jezelf laten verwennen met een heerlijk ontspannen voetreflexPlus™ massage van 30 minuten slechts 15 euro. Dit bedrag wordt 100% gedoneerd aan het goede doel!

Het goede doel dat de VoetreflexPlus tm praktijken dit jaar met Goede Doelen Dag mag ondersteunen is het STERRENFONDS.

De volledige opbrengst wordt gebruikt voor Goody bags met daarin allerlei cadeaus die het STERRENFONDS tijdens de Sinterklaasperiode aan arme kinderen zal uitdelen. In onze ogen iets waar ieder kind recht op heeft.

Antje Montero en Frans Bauer ondersteunen deze actie en ook wij kunnen daar in bijdragen.

Laat de Sint niet de arme kindjes voorbij gaan want zeg nou zelf, hoe hard is het dat deze kindjes op school moeten vertellen dat de Sint hun huisje is voorbijgegaan.

Zie het als een win win situatie….wij heerlijk verwende voetjes en deze kindjes een mooie Goody bag met een blij gezicht !!!!

Antje-Monteiro-Total-health-Voetreflex-plus-Sterrenfonds

Wat is VoetreflexPlus™ massage ?

VoetreflexPlus™ Massage kan veel oplossingen bieden voor heel veel klachten. Het is een massagetherapie waarbij zowel de reflexzones op je voeten, als de meridianen, de energiebanen, op de onderbenen worden gemasseerd. Iedereen, volwassenen, kinderen en zelfs baby’s kan er baat bij hebben. Dit vak is nog niet zo bekend bij de gemiddelde Nederlander. Wel wordt dit vak erkend door alle zorgverzekeraars. Ben je aanvullend verzekerd dan krijg je , net als bij de acupuncturist, een groot deel van de behandelingskosten terug.

Bekijk hier de deelnemende VoetreflexPlus™ praktijken:

Ik zeg……..DOEN !!……..voor het Sterrenfonds !!!

Liefs, Esther

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>