Rotterdam-Best1-

Top Weekend gehad !

Het was me wel weer een weekendje. Deze ging vrijdagavond van start met een televisieopnamen bij RTL Late Night met René Froger waar ik zoals jullie weten de visagie voor doe en het was weer een supergezellige avond waar ik weer eens mijn vriendin Angelique Woudenberg tegen het lijf liep die iedere avond daar de visagie voor Umberto Tan verzorgt. Veel gezelligheid dus en tussen de bedrijven door gezellig bijpraten. Allebei te druk om privé af te spreken.

Ja en dan stond er op zaterdagavond al enige weken het Event Rotterdam Best op het progamma. Dit succesvolle event organiseert een goede vriend van mij, Chris Looman, en om hem in dit geheel te supporten zijn wij met een gezellig vriendenclubje richting Rotterdam gereden om dit gezellige gebeuren bij te wonen.

Rotterdam-Best2-

Foto’s: Artfotos.nl

Dit event vond plaats in het schitterende gerenoveerde Hulstkamp gebouw en we werden feestelijk onthaald met een sfeervol muzikaal trio met een repertoire waar je meteen al blij van wordt. Natuurlijk hadden we voorafgaand flink geschranst bij de Italiaan in de buurt dus we konden direct uitbuiken op onze gereserveerde plekjes vooraan dicht bij de catwalk.

Rotterdam-Best3-

Foto’s: Artfotos.nl

Mijn complimenten voor deze in de puntjes georganiseerde avond. DJ Metin Moore draaide, een gospelkoor opende de avond en vervolgens zorgde Berget Lewis voor een spetterend optreden. Een cadeautje als je bedenkt dat deze dame het reuze druk heeft met de musical Dream Girls. Vervolgens door met een schitterende modeshow met de allernieuwste, prachtige winter collectie, van Oger en Donna Damesmode Vooral de jassen.. Helemaal mijn ding je wordt er behoorlijk hebberig van en…. goede Modellen….vooral de heren vielen bij ons in de smaak….Als afsluiter had men Shirma Rouse op het progamma staan maar die hebben wij moeten missen want we waren helemaal af en zijn richting Amsterdam gereden aangezien ik de volgende dag nog een booking op het progamma had staan. DON in Concert met Jeroen van de Boom en René Froger.

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>