Parels de juwelen van de Zee

PURE & TIMELESS “de Juwelen van de zee”

Als je het hebt over tijdloze sieraden dan vallen de parels zeker in deze categorie. Al eeuwenlang spreken deze juweeltjes tot de verbeelding en liggen om maar zo te zeggen voor het oprapen. Parels hebben een voordeel, deze hoeven niet te worden bewerkt daar de natuur de grootte en de kleur bepaald. Ondanks dat wij parels als tijdloos beschouwen, zijn deze toch een tijd op de achtergrond blijven liggen, behalve bij de bruidjes, die zie je met regelmaat parelsieraden dragen en we zien verwerkte pareltjes in de bruidskleding terug.

Als ik aan parels denk dan zie ik Coco Chanel voor me, met haar meterslange parelsnoeren verfraaide zij haar ontwerpen. Ik zelf heb denk ik ook wel een paar meter aan parelkettingen in huis. En dan al die andere grote namen als Sophia Loren, Jacky Kennedy en Audrey Hepburn, deze grote filmsterren droegen parels op verschillende manieren, van klassiek tot rijen dikke snoeren.

Sterren met Parels

Parels zijn weer hot! Ik zie ze dan ook steeds vaker. Behalve de klassieke snoertjes zie je veel eigentijdse trendy ontwerpen. Je kunt ze dan ook perfect combineren met een jeans als tegenhanger. Ik zie zelfs de heren met prachtige stoere parelarmbandjes voorbijkomen. Ja, dat verwacht je niet maar toch, als je het ziet is het te gek. Denk dan aan zwarte parels gecombineerd met lavastenen.

Sterren met Parels

Ik hou er van dus tijd om een bezoekje af te leggen bij de grootste parelimporteur van Nederland en Belgie, PURE&TIMELESS. Zij verwerken prachtige kwaliteitsparels tot de mooiste sieraden en daar wil ik graag alles over weten. Want er is een hoop te vertellen over deze “juweeltjes van de zee”. Over dit bezoek ga ik jullie nog verslag van uitbrengen en hou dit in de gaten want we hebben mooie kostbare parelsieraden die je kunt winnen met de prijsvraag die daar aan verbonden is!!!!

Liefs Esther

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>