Esther-Monique-Collignon-uitgelicht

Monique Collignon slaat terug !

Afgelopen woensdagavond heeft Monique Collignon keihard teruggeslagen na een moeilijke periode waar de meeste onder ons van op de hoogte waren. Ik kan mij nog herinneren dat ik enkele maanden geleden in haar tijdelijk onderkomen op bezoek was en zij mij enthousiast over haar toekomstplannen op de hoogte bracht.

Esther-Monique-Collignon-1

Druk bezig met haar nieuwe ontwerpen en de tekeningen liet zien van het eventuele nieuwe pand waar zij haar oog op had laten vallen etc. Er was nog een hoop te doen. Uiteindelijk, nu is het dan zover. In haar schitterend nieuw hoofdkantoor vindt de presentatie plaats van Monique’s nieuwe show, L’air Du Temps- Haute Couture lijn. De opkomst was enorm en aandacht genoeg…veel bekende Nederlanders, haar vaste klanten, persfotografen, tv etc.

Esther-Monique-Collignon-3

Samen met een vriendin namen we plaats in een ruimte met een idyllische setting en een heus strijkorkest. In dit prachtige sfeertje werden de spectaculaire ontwerpen getoont. Ik hou van haar stijl die altijd even vrouwelijk is. Ik vind altijd een thema terug bij Monique en deze keer zie je in een hoop stukken opengewerkte patronen terug. Zie ook het ontwerp wat Monique zelf draagt.

Collectie-Monique--Collignon-Artfotos

Foto’s: Henk Ros Artfotos.nl

Opvallend was een prachtig avondjurk waarin , heb ik mij laten vertellen, 14 kilo stof in is verwerkt. Het een na het ander was spectaculair en ik kan alleen maar zeggen chapeau. Monique zelf zag er super strak uit een echte powervrouw. Ze is er niet onder te krijgen. Dat heeft ze deze avond maar eens goed laten zien, ze mag trots zijn op zichzelf !

DAT ZIJN WIJ OOK !

Liefs Esther

Esther-Monique-Collignon-2

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>