Esther-Make-up-studio-uitgelicht

Lekker Shoppen bij “Backstage”

Al bijna 25 jaar kom ik shoppen voor mijn werk bij Backstage op de Rozengracht in Amsterdam om spulletjes voor mijn werk aan te schaffen. Ik noem het maar de “snoepwinkel” voor de pro’s en uiteraard ook voor de consumenten. Alles is hier verkrijgbaar op het gebied van make-up en grime. Zij vertegenwoordigen ook het fantastische merk Make-up Studio en daar ga ik eerdaags een aantal Masterclass workshops voor geven.

Esther-Make-up-studio-1

Goede reden om de winkel weer eens te bezoeken en om mijn werkkoffer weer eens te updaten. Natuurlijk kun je bij makeup-studio.nl ook online alles bestellen maar ik wil voelen en zien. Mijn make-upkoffer is rijkelijk gevuld maar was wel weer toe aan een aantal toevoegingen want spulletjes raken op. “Make-Up Studio” heeft alles in het assortiment wat ik nodig heb dus ik ga los! Nieuwe bezems vegen het schoonst dus ik kon wel weer een aantal nieuwe make-up kwasten gebruiken. De basic colors waren ook wat magertjes geworden in mijn koffer dus uit het royale ogenschaduw assortiment heb ik 2 pallets samengesteld. De verleiding om al die geweldige kleuren glansjes mee te nemen moest ik echt weerstaan want daar die heb ik al in overvloed in mijn koffer.

Esther-Make-up-studio-2

Ja en ik kon niet kiezen uit de shaders en highligts dus dan maar alles …op basis van powder en cream. Ook onontbeerlijk zijn de concealers…. ook maar beide genomen. Ik ben een mascarafreak dus die er ook maar bij ( geweldig resultaat trouwens!). Make-up sponsjes, Powderpads, kunstwimpers ( kun je er niet genoeg van hebben ! ), Lose powders, kwastenreiniger etc. .

Esther-Make-up-studio-3

Ik word altijd een beetje nerveus in zo’n winkel ….je wordt overladen aan keuze.

Uiteindelijk met mijn volgeladen tas thuis mijn make-upkoffer weer helemaal opnieuw ingedeeld met mijn nieuwe aanwinsten erbij.

En natuurlijk alles even uitproberen !

Liefs Esther

Esther-Make-up-studio-4

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>