Esther’s nieuwe look!

Esther’s nieuwe look!

Hebben jullie ook wel eens dat gevoel dat je iets anders wil met je uiterlijk?

Je kunt dat op verschillende manieren doen. Je kunt je kledingstijl aanpassen, je kunt je eens anders opmaken of je kunt een andere haarstijl kiezen.

Ik zal je zeggen, ’s nachts krijg ik wel zo nu en dan van die spontane creatieve buien en mijn vriendinnen kennen deze opwellingen van mij. Ik had de afgelopen week vreselijk de balen van mijn haar en dit weekend heb ik ingegrepen. De schaar was mijn grootste vriend op dat moment. Ja, ja…..het was nu of nooit. Ik zie zulke leuke korte koppies voorbij komen, maar zelf durfde ik nooit die stap te nemen. Ik ken mijzelf …als ik daar te lang over na ga denken, komt het er nooit van. En als ik het dan ook doe, dan doe ik het goed ook.

In één ruk 30 cm van mijn haar afgeknipt…ha, ha, ha ….enthousiaste toeschouwer, vriendin Betty zat dit met ogen als ufo schotels te aanschouwen en we gingen helemaal los op mijn nieuwe coupe. Warmte roller hier, beetje styling crème daar …en zo ontstond er een nieuwe Esther met een kop haar waar ik diezelfde nacht al weer zwaar spijt van had.

“Ja Essie , dat is het risico van zo’n opwelling! “

Maaaaar…. met een beetje doorzettingsvermogen en stylingcreativiteit er op los gegooid is het toch nog naar mijn zin gaan zitten. Nu nog even mijn top kapster Meriam bellen voor de finesse en ik ga fris en fruitig de zomer in want die is ook dit weekend ingegaan. Hoe toepasselijk!

Nou mensen , ben benieuwd wat jullie er van vinden !!!!!!

Liefs, Esther

Share it now!

3 gedachten over “Esther’s nieuwe look!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>