DON-in-Concert1

DON in concert Rene Froger, Jeroen van de boom & friends

Zoals velen onder jullie weten, zet René Froger zich enorm in voor een aantal goede doelen. Behalve “Heppie” en de Voedselbank is hij ook ambassadeur voor de stichting DON, Stichting Diabetes Onderzoek Nederland.

Afgelopen zondagavond is dan ook een avond georganiseerd waar René samen met Jeroen van de Boom met een super big band de avond opluisterde met een fantastische sfeervolle show Denk aan nummers van Sinatra, Dean Martin etc. met gasten als Lee Towers, “Martin Morero”, Do, ook sinds kort ambassadrice, en Gents waarvan Danny Froger deel uit maakt.

Na een fantastisch diner kon men genieten van deze wervelende show waarvan de opbrengst naar de stichting DON gaat. Dit is hard nodig! ( lees meer op www.sdon.nl)

Vorig jaar hebben. René en Jeroen dit voor de eerste keer gedaan, dat vond plaats in Studio 21. Deze keer vond dit event plaats in de Brabanthallen en wederom één groot succes.

Dit smaakt naar meer dus waarschijnlijk gaan ze volgend jaar meerdere van dit soort concerten geven. Wil je stichting DON steunen en een Top avond beleven hou het dan maar scherp in de gaten wanneer de tafelverkoop weer van start gaat.

Zelfs wij hebben genoten in de coulisse.

En zo gaan we al snel richting de tournee met Froger. Aanstaande vrijdag de eerste try out plaatsvindt in Dronten….ik heb er zin in !

Ik houd jullie op de hoogte !!!!!!!

Liefs, Esther

Stop diabetes…..www.sdon.nl

DON-in-Concert2

Share it now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>